cheap jerseys free shipping Szolgáltatásaink II – Két Arany Gyógyszertár

Szolgáltatásaink

Gyógyszerészi gondozás, életmód tanácsadás

Ha általános információkat szeretne kapni a helyes étkezési szokások kialakításával, egyéni étrendjének összeállításával, vagy a speciális diétájával kapcsolatban, valamint könnyebben szeretne eligazodni az élelmiszerek, étrendkiegészitők széles választékában, akkor figyelmébe ajánljuk ezen ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásunkat.
A tanácsadás során olyan ismeretek megszerzésére és készségek elsajátítására nyílik lehetőség, amely a továbbiakban segítheti Önt, hogy étrendjét minél egyszerűbben és egészségesebben tudja kialakítani.

TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalon található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
Vény nélkül kapható gyógyszerek és gyógytermékek esetén: A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Táplálék kiegészítő esetén: Az étrend kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot vagy a gyógykezelést, hanem kiegészíti azokat!

Koleszterinszint mérés

Ujjbegyből vett vérből mérjük meg a vér összkoleszterin szintjét nehány perc alatt akár a vércukorszint méréssel egyidőben.
A vizsgálat ingyenes, csupán a méréshez használt eszközök díjját kell téríteni.
Hasznos informacióval szolgál a magas vérnyomás-, vagy egyéb szív érrendszeri megbetegedésben szenvedőknek, vagy akár a dohányosok számára, hiszen minden ilyen esetben a normálisnál alacsonyabb koleszterin célérték betartása kívánatos. És mivel a genetikai adottságok mellett az étkezési szokások közvetlenül befolyásolják értékeit így ajánljuk alkalmankénti ellenőrzését.

Vérnyomásmérés

Gyógyszertárunkban a nap bármely szakában ingyenesen kérheti vérnyomásának ellenőrzését.
Hozzátartozik az általános orvosi vizsgálathoz, a beállított vérnyomáscsökkentő kezelés hatásossága is ellenőrizhető ilyen módon. A vérnyomás otthon történő rendszeres ellenőrzéséhez igény szerint segítünk az Ön igényeinek leginkább megfelelő vérnyomásmérőt választani, széles választékunkból, kedvező áron.

Vércukorszint mérés

A vércukor-szintjének meghatározását célzó vizsgálat.
A mérés ez esetben is ingyenes csak a méréshez szükséges eszközök díját kell téríteni. Segítségével percek alatt megtudhatja vércukorszintjét. A vércukorszint alkalmankénti ellenőrzése mindekinél fontos, hiszen a magas vércukorszint sokáig nem okoz semmilyen tünetet és így észrevétlen marad. Így a vizsgálattal esetlegesen későbbi betegség vagy szövődmény kialakulása előzhető meg. Kérje kollégáinktól a nap bármely szakában.

FEL