cheap jerseys free shipping Termékek II. – Két Arany Gyógyszertár

Termékeink

Vényköteles készítmények - gyógyszerek


A gyógyszertárakban forgalmazott termékek speciális csoportja, a jogszabályok két fajtáját különböztetik meg a gyógyszereknek: az orvosi vényre kapható, és a recept nélkül megvásárolható gyógyszereket. A gyógyszerként engedélyezett gyári készítmények hazánkban minden esetben vagy az OGYÉI vagy EU betűkkel kezdődő azonosítót kapnak, mely azonosító minden egyes gyógyszer dobozán megtalálható. A beteg vagy fogyasztó tehát ilyen módon meg tudja állapítani, hogy gyógyszert vagy egyéb, gyógyszernek nem minősülő szert alkalmaz. Legyen szó a leggyakrabban alkalmazott vagy nehezen beszerezhető gyógyszerekről, nálunk a legtöbb gyógyszer terméket megtalálja, amennyiben mégsem, úgy a lehető leghamarabb igyekszünk beszerezni Önnek! Ha receptjeivel kapcsolatban információra lenne szüksége, jöjjön el gyógyszertárunkba, ahol kollégáink válaszolnak a gyógyszerrel kapcsolatban felmerült kérdésére!

Gyógyhatású készítmények


Magyarországon 1987 óta létezik a gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények elnevezésű kategória, amelybe azok a természetes eredetű anyagot (növényi, állati, ásványi anyagok, vitaminok) tartalmazó készítmények tartoznak, amelyek bizonyítottan kedvező biológiai hatással rendelkeznek, orvosi előírás nélkül is alkalmazhatók és előírásszerű használatuk esetén egészségi ártalmat nem okoznak.
Tekintse meg termékpalettánkat, mely gyógyhatású készítményeket forgalmazzuk patikánkban!

Étrend-kiegészítők


Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Magyarország területén csak a törvényi előírásoknak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba, a végső fogyasztó számára kizárólag előre csomagolt formában. Az étrend-kiegészítők nem keverendők össze a különleges táplálkozási célú élelmiszerek néhány csoportjával, például a sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek szánt termékekkel (közismert nevükön „sport tápszerek”, „body porok, turmixok”), vagy a testtömeg csökkentés céljára szolgáló, csökkentett energiatartalmú készítményekkel (köznapi nevükön fogyókúrás porok), amelyek többnyire napi egy, esetleg két étkezés helyettesítésére szolgálnak.

Egyedi magisztrális készítmények


Gyógyszertárunkban számos magisztrális gyógyszert készít, legyen szó kúpokról, porokról. A magisztrális gyógyszerkészítés szabályait figyelembe véve számos magisztrális készítmény készleten is található, bővebb információról érdeklődjön gyógyszertárunkban!

Egyéb termékeink

Gyógyászati segédeszközök
Betétek, Pelenkák (Tena, Seni, Molicare)
Vérnyomásmérők (Medel, Andon, Omron)
Vércukormérők (Medel, Accu-Check, D-Cont)
Diagnosztikai tesztek
Kötszerek
Vérnyomás- és vércukormérő készülékek
Tápszerek
Gyógyteák
Babaápolással kapcsolatos termékek
Kötszerek
Fog- és szájápolási termékek
Gyógyteák
Gyógyvizek
Higiéniai termékek

FEL